JEMAT SAID!
17/12/2011:Hai korang . Cuti sekolah yang beryberybery boringgg . Lulzzzz !
Dear Diary , ZA .: 2011

Hello 2012 :)

0 bercerewet
Assalamualaikum Kauorang !
Aku tak tahu angin apa yang datang tiba-2 Suruh aku update blog nie .
Lepas masak , aku hambek aku punya laptop lepastu capai aku punya
broadband , then bukak google and and and ahh seterusnya lahh .

Okay okay :) Let straight to the point . Whoaaa . Serious banyak gila 
memory aku tahun nie . Sayang nak tinggalkan 2011 ni . Tapi aku 
terima dengan redha bahawa 2011 akan meninggalkan kita . Ceewwahh !

Haha ! Next year aku masuk 14 tahun . Hee~ 14 tahun je kot . So ,
aku ada azam untuk 2012 nie . Selama nie aku tak ada azam pun .
Hahah ! Jangan jadi macam aku , semua orang sibuk nak ada macam-2
azam , tapi aku hampehhh . Heee .

Senarai Azam Aku 2012 :

1 - Menjadi anak yang lebih baik . InsyaAllah .
2 - Belajar bersungguh sungguh sungguh .
3 - Kurangkan beronline di Facebook .

Aku rasa tu je kot . Tapi aku rasa yang number tiga tuh aku tak boleh nak
buat lah . Aku tak boleh berenggang dengan laptop serta broadband aku .
Apa azam kauorang pulak ? Okayy , aku akhiri entry ini dengan gambar aku
yang tak comel momel macam kauorang tuh . Assalamualaikum .



TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

Ya Allah .

0 bercerewet
Hai Assalamualaikum .Annyeong Haseyo !
Lepas aku balik dari pasar , tak lama tu My Mum cakap yang 
kitorang akan pergi Genting Highlands . Then aku pikir-2 . 
Nie antara perbualan aku dengan family .

                            Mak : Mak Nak pergi Genting .
                           Sis    : Yeke ? Yesss yesss .
                           Aku  : Hah ?! Yeke . Alah , Habis tu
                                            orang macam mane ?
                           Mak : Kenapa ?
                           Aku  : Kan Orang duduk asrama .
                           Sis    : hahaha ! Padan Muke .
                             (Aku mula bergenang air mate )
                           Abah : Haa . Nasib lahh .

Serious aku rasa macam nak nangis . Tapi aku masih boleh control lagi . Huh .
Tapi aku nak ikot jugak . Please lahh . Kenapa lah baru nak pergi awal tahun nanti .
Masa cuti nie kan senang . Ishhhh , nasib baik mak aku kata tak tau lagi pergi je
tidak . Ya Allah , Hasrat ku mungkin tidak akan tercapai untuk pergi ke sana ,
mungkin hanya cukup dengan melihat gambar-2 tempat itusaja .






Aku harap sangat yang aku dapat join Family aku . Tapi kalau keadaan tak
mengizinkan , Mungkin lain kali . Okayh , Assalamualaikum .
TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

I Miss My Friends .

0 bercerewet
Assalamualaikum , Anyyeong Haseyo !

Ape jadahnye aku cakap korea nie ? Hah , Whatever lahh . Lets straight to the point .
Aku rindu gileh gileh dekat membe membe aku yang mucuk mucuk tu . Rindu nak 
gegosip dengan diorang . Serious aku rindu .

Kite sayang kawan kite . Kite tak boleh pisah dengan diorang . Tapi kalau dah takdir,
tak boleh buat apeape lahh . Diorang boleh buat kite gembire . Walaupun kite tengah 
sedihh .

Kawan adalah segalagalanya bagi aku . Segala suka dan duka kami tempuhi bersame .
Dan apa jua perkara kami lakukan samesame . Nie ade lah sikit gambar-2 kawan aku .
Korang tengok je lahhh . Papepun , ILOVEYOUFRIENDS !


                                                      Okayh , die kawan aku share segalagalanya .
                                                          Laila and haznila .



Kbai . itu je entry untuk malam nie . Iloveuall .

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

Cuti Oh Cuti :(

0 bercerewet
Hey Assalamualaikum korang !
Setelah sekian lame gua tak hupdate blog gua yang dah bersawang nieh . So ,
harinie gua nak cecite sikit pasal cuti sekolah yang tak berape nak best nie .

Cuti tahun nie memang SUPERB Boringgggg giler . Gua pun tak tau whyyy .
Kakak gua baru jeh habes SPM . Aku rase dah seminggu lepas habes . Lullzzzz !
Gua tak tau why gua merepek .

Next year gua dah form 2 . *Adeakukesah . Whoaa , gua dah besaq sikit lah . Sikit
jerrrrrr :)))) So , Nina cakap aku masuk kelas Aleph . Haha , gua surprised kejap mase 
tuhh . Gua rase memang gua tak percaye langsong lahhh . Ohh , Imissmyschool !
*Rindu lah sangat :P

Sekarang ni otak gua dah blank nak taep ape . So gua rase sampai sini jelahh gua
taep untok hari ni . Tengok lah gambar balak gua si Kyuhyun yang Beryberybery 
handsome tuh . *ohmy gua perasan .

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

WAITING OUTSIDE THE LINES - GREYSON CHANCE

0 bercerewet
You’ll never enjoy your life,
living inside the box
You’re so afraid of taking chances,
how you gonna reach the top?
Rules and regulations,
force you to play it safe
Get rid of all the hesitation,
it’s time for you to seize the day
Instead of just sitting around
and looking down on tomorrow
You gotta let your feet off the ground,
the hotnewsonglyrics.com time is now
I’m waiting, waiting, just waiting,
I’m waiting, waiting outside the lines
Waiting outside the lines
Waiting outside the lines
Try to have no regrets
even if it’s just tonight
How you gonna walk ahead
if you keep living behind
Stuck in my same position,
you deserve so much more
There’s a whole world around us,
just waiting to be explored
Instead of just sitting around
and looking down on tomorrow
You gotta let your feet off the ground,
the time is now, just let it go
The world will force you to smile
I’m here to help you notice the rainbow
Cause I know,
What’s in you is out there
I’m waiting, waiting, just waiting,
I’m waiting, waiting outside the lines
Waiting outside the lines
Waiting outside the lines
I’m trying to be patient (I’m trying to be patient)
the first step is the hardest (the hardest)
I know you can make it,
go ahead and take it
I’m Waiting, waiting, just waiting I’m waiting
I’m waiting, waiting, just waiting
I’m waiting, waiting outside the lines
Waiting outside the lines
Waiting outside the lines
You’ll never enjoy your life
Living inside the box
You’re so afraid of taking chances,
How you gonna reach the top?
TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

SAYA SAYANG AWAK SEMUA :))

0 bercerewet
 Hai . Hari nie aku sambung hapdated blog . hari nie pasal kawan kawan aku pulak .
Diorang ni lah kawan aku dunia akhirat . Saya Sayang Kamoo !!! aku perkenalkan 
sorang sorang ehhhh .
|
|
|
|
V
ini saya . Wahhhh , kelihatan sedikit comel ya di situ :)
 Nie nama nya : Nadrah Adianna @ Nadrah nickhun . dia ada taek lalat
didagu nya . Awww , sweet gituh .
 Nie namanya pulak Kentit . Eh , silap silap ! Nama diberi :Nur Haizan .
dia ni macam tomboy sikit lahh . Tapi aku suka kawan nan dea .
Orang nya cool and relax jehhh !


 Ni pulak , Nur Najla Izni . Dea sangat comell . Dea selalu dikaitkan dengan  _______ .
 Nie Nur Husnina . Sayang kamoo Niena ! Was Taken meyh , Nanti D***  maraaa .
 Ni Faizah Ramdzan. Kecik comel je dea ni kan .

k laaa . Nie jehhh entry tuk kali nie . Bubye !

 PEACE YAWWWW !

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

#1 WORDLESS WEDNESDAY :EXAM !

0 bercerewet
5 days je lagi nak habis exam .
misi:9A and mumtaz SMA .

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

STACY - KISAH DONGENG

0 bercerewet
Hai . Lama tak hapdate blog kan ? Hari nie nak update lirik lagu .
Kisah Dongeng by Stacy.





Ku sedar ku tak seberapa
Jika dibanding mereka
Yang jauh lebih megah dari diri ini
Apa yang mampu ku berhias
Hanyalah hati yang ikhlas
Terpendam simpan untuk dia yang sudi
(korus)
Mencintai aku dengan seadanya
Mencintai aku bukan kerana rupa
Dalam waktu sedu
Dalam waktu hiba
Ku harapkan dia rela
Mencintai aku dengan seadanya
Sanggup menerima insan tak sempurna
Atau mungkin cinta sebegitu hanya
Kisah dongeng saja
Belum pernah ku merasakan
Dipeluk dalam dakapan
Eratnya melindungi jiwa rapuh ini
Sanubariku memerlukan
Kehadiran seorang teman
Tulus mencurah kasih sepenuh hati
(ulang korus)
sekian terima kasih . PEACE YAWWW !  

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

EXAM BHAIIIIII :))

0 bercerewet
Hai and assalamualaikum . Saya datang balik utk updated blog . emm , nak wat entry sikit before exam niyh . Next week saya dah nak
 exam , so wish me luck kayh :) Fisrt day exam punya subject is math and pendidikan islam :) Waaaaaa , math gua kurang terror maaa !
Tapi nasib baik ada my bestie , Wan Nadia a.k.a KFCM-HAY tolong ajarkan aku math sikit2 . Thank you weda !

Second day pulak aku tak ingat subject apee :) Takuttt nyaaaaa nak exam . Exam ni lah yang tentukan aku masuk kelas ape next year .
Tak sabar nak tunggu exam habiss :) Nak enjoy habis habisan . Aku cadang nak go to tengok wayang ngan member2   .
wahhhh , belum belum dah macam nie .

Dah nak akhir tahun rupanya , lepas exam nanti , SPM pulak . GudLuck SPM Candidates . SPM adalah masa depan anda .
Untuk kakak aku , wat SPM betul2 , next year masuk Universiti tauu tau .
 kay lah , tu je entry tuk hari nie . WISH ME LUCK ! Iloveu :)



PEACE !

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

TIPS UNTUK MENGHADAPI EXAM :))

0 bercerewet
Assalamualaikum and good morning . Dah breakfirst ke ? Breakfirst ape ? #ape aku merepek nie . Lets straight to the point . 
hari ini aku nak share dgn korang tips untuk mnghadapi exam . Minggu depan aku dah nak exam , terasa diri ini baik nak 
share tips2 nie . Ini entry kopi kopi je tauu :))



1. Semak jadual
Menyemak jadual peperiksaan penting bagi menentukan masa cukup untuk belajar, khususnya pada saat-saat akhir ini. Latihan mesti diteruskan mengikut kertas peperiksaan yang akhir diduduki terlebih dulu. Ini kerana apabila tiba hari peperiksaan, calon akan belajar subjek yang akan diuji pada hari pertama peperiksaan.
Jika melakukan demikian, bermakna anda telah membuat persiapan yang menyeluruh dan tidak ada subjek tertinggal atau tidak dipelajari.
2. Kunci peperiksaan
Apakah kunci kepada peperiksaan? Peperiksaan menuntut calon membuat banyak latihan dan ulang kaji bagi mengingati pelajaran lalu, selain mengelak diri daripada lupa fakta ketika menjawab soalan.
Oleh itu, anda jangan jemu untuk terus membuat ulang kaji, terutama menggunakan kertas peperiksaan tahun terdahulu atau soalan seiras. Langkah itu akan membiasakan anda dengan soalan standard, di samping membolehkan ingatan anda kekal dan berpanjangan.
3. Tentukan keutamaan
Belajar pada saat-saat akhir juga perlu mengutamakan mata pelajaran atau kemahiran yang masih belum atau kurang dikuasai. dalam hal ini, jangan sekali-kali belajar subjek yang anda sukai saja, sebaliknya merangkumi semua.
Ini kerana setiap peperiksaan akan membabitkan semua subjek dipelajari di sekolah, bukannya berdasarkan minat seseorang calon.
4. Banyak mengingat dan membuat kaitan
Mengingat adalah satu perkara penting yang mesti dilakukan calon dalam menghadapi peperiksaan. Pelbagai cara boleh anda digunakan untuk mengingat, antaranya belajar berulang kali mengenai sesuatu kemahiran.
Apa-apa pun cara digunakan, terpulang kepada anda, asalkan ia dapat membantu mengingat dan membuat kaitan apabila diperlukan.
5. Merancang persiapan peperiksaan
Ada tiga perkara yang mesti diamalkan calon bagi menentukan kejayaan cemerlang dalam peperiksaan.
a. Pertama, sebelum peperiksaan khususnya dalam tempoh beberapa minggu ini, kuat dan tingkatkan usaha serta semangat dengan belajar secara berterusan.
Selain di sekolah dan rumah, anda seharusnya mengambil peluang memanfaatkan masa yang ada, tidak kira di mana saja berada dengan membaca nota ringkas yang disediakan sebelum ini. Ini akan membantu anda mengingati semula apa yang telah dipelajari.
Dalam pada itu, kesihatan diri jangan diabaikan. Walaupun bersemangat untuk menduduki peperiksaan, janganlah keterlaluan hingga lupa makan dan minum. Ini kerana keadaan itu boleh menyebabkan anda jatuh sakit.
Tidur hendaklah mencukupi supaya anda sentiasa selesa dan dapat memberi tumpuan terhadap pelajaran sama ada ketika di sekolah mahupun sewaktu belajar sendiri di rumah. Kesihatan tubuh badan yang baik amat perlu, apatah lagi akan menduduki peperiksaan.
Buat seketika, lupakan dulu perkara-perkara lain yang anda minat, sebaliknya manfaat masa yang ada dengan mengulang kaji pelajaran. Ini kerana semua perkara itu boleh dilakukan kemudian berbanding peperiksaan yang kata orang sekali seumur hidup. Jangan lepaskan peluang keemasan itu.
Begitu juga dengan pengambilan makanan, seharusnya ia seimbang. Dalam masa beberapa hari ini juga, anda seharusnya makan makanan yang berzat dan boleh membantu mengembang dan mencergaskan minda anda.
Setelah segala persiapan diri sudah dilakukan, anda perlu pastikan keperluan peperiksaan yang lain tidak dilupakan, antaranya peralatan menulis khususnya pensel 2B, pemadam dan penajam pensel, jika tidak sediakan beberapa batang pensel. Pastikan peralatan ini disediakan lebih awal dan tidak lupa dibawa pada hari peperiksaan.
Sebaiknya tidurlah lebih awal pada malam hari peperiksaan. Langkah itu perlu supaya anda berasa segar dan dapat menghadapi kertas peperiksaan dengan tenang tanpa sebarang masalah.
b. Kedua, pada hari peperiksaan. Bangun dan pergi ke sekolah atau dewan peperiksaan lebih awal, bagaimanapun pastikan anda bersarapan terlebih dulu. Jika anda bangun lewat, bukan saja tidak sempat bersarapan, malah akan tergesa-gesa ke sekolah.
Ingat, perbuatan tergesa-gesa menjanjikan pelbagai masalah, antaranya membuatkan anda panik lalu tidak dapat menumpukan terhadap peperiksaan.
Sebelum itu, jangan lupa bersalaman dengan ibu bapa dan minta mereka mendoakan kita dapat menjawab soalan dengan jayanya.
Ketika berada dalam dewan peperiksaan, anda hendaklah dalam keadaan tenang dan anggaplah peperiksaan itu sebagai perkara biasa. Untuk menenangkan diri jika menggelabah, anda tariklah nafas panjang-panjang. Langkah itu membantu jantung anda mendapat bekalan oksigen yang mencukupi, sekali gus menghilangkan rasa gugup dan bimbang.
Apabila menjawab soalan, sekali lagi anda perlu tenang. Setelah diberi kebenaran oleh pengawas peperiksaan, jawablah soalan yang anda fikir mudah dulu. Jangan guna masa terlalu banyak untuk menjawab soalan sukar itu, sebaliknya terus selesaikan soalan lebih mudah. Soalan susah yang ditinggalkan sementara itu jangan diabaikan, tetapi dibuat kemudian.
Jika menjawab soalan objektif, ketelitian amat perlu. Menentukan pilihan jawapan yang tepat amat penting. Pastikan jawapan yang kita pilih dalam kertas soalan sama dengan huruf pada kertas jawapan. Seandainya tersalah tanda, padamkan betul-betul sehingga hilang tanda hitam pensel
Walaupun sudah yakin jawapan yang diberi, baik bagi soalan objektif mahupun subjektif, semakan sebelum kertas jawapan diserah kepada pengawas peperiksaan adalah perlu dalam memastikan semuanya betul dan sudah dijawab. Oleh itu, peruntukkan sedikit masa untuk tujuan semakan terakhir.
Pembahagian masa yang betul amat perlu ketika menjawab soalan. Gunakan masa yang diperuntukkan dengan berkesan. Jangan sekali-kali alpa atau khayal sewaktu menjawab kerana langkah itu akan merugikan anda.
c. Ketiga, selepas peperiksaan. Setelah menduduki sesuatu kertas peperiksaan, anda tidak digalakkan berbincang dulu dengan rakan atau sesiapa mengenainya. Ini perlu bagi mengelakkan perasaan kecewa jika didapati jawapan anda terpesong atau salah.
Jika ini berlaku, anda mungkin hilang semangat atau fikiran terganggu ketika menjawab kertas soalan berikutnya. Sebaiknya, bincang kertas soalan itu setelah peperiksaan berakhir.
Langkah terbaik, beri tumpuan penuh untuk menjawab soalan, bukannya menyemak jawapan.
6. Elakkan terbabit dengan situasi yang boleh mengganggu perasaan
Menjelang peperiksaan, pelbagai dugaan mungkin dihadapi. Oleh itu, anda seharusnya sentiasa bersedia menghadapi apa saja dugaan yang boleh mengganggu perasaan. Selepas menunaikan solat lima waktu, berdoalah supaya Allah SWT tenangkan perasaan dan dapat fokuskan tumpuan terhadap peperiksaan.
7. Berdoa dan bertawakal
Sering kali kita was-was ataupun tidak yakin dengan apa yang dilakukan. Dalam hal peperiksaan, anda tidak seharusnya kurang yakin dengan kemampuan diri jika sudah membuat persiapan rapi sejak awal lagi. Sepatutnya kita berdoa dan tawakal kepada Allah SWT kerana usaha itu adalah senjata terakhir bukan saja untuk membina keyakinan diri, malah mencapai kejayaan.
Tu jea tips tips er .. nie jea entry aku untuk kali nie . 
PEACE ! 

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

AKU , LIRIK DAN LAGU !

0 bercerewet
 Assalamualaikum yu olzzz !
sihat ? ape ? sakit ! kalau sakit pi lah jumpe doktor .
hari ni aku nak perkenalkan 
my first segmen iaitu :
AKU , LIRIK DAN LAGU .

segmen ni cume ada lirik lagu terkini.
kat situ pun nanti aku will letak my latest photo .
My first song iss 

KU PINANG KAU DENGAN BISMILLAH
by : Pasha feat. Rossa

Tuhan memberikanku cinta
Untuk ku persembahkan hanyalah padamu
Dia anugerahkanku kasih
Hanya untuk berkasih berbagi denganmu
Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah
Hampa terasa bila ku tanpamu
Hidupku terasa mati jika ku tak bersamamu
Hanya dirimu satu yang aku inginkan
Ku bersumpah sampai mati hanyalah dirimu (hanyalah dirimu)
Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah
Atas restu Allah ku ingin milikimu
Ku berharap kau menjadi yang terakhir untukku
Restu Allah ku mencintai dirimu
Ku pinang kau dengan Bismillah
  ekceli gamba ni sama dengan muka buku aku . kay , thats all for today
bubye . iloveuolss !

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

RAYA AKU 2011

0 bercerewet
Hai . Assalamualaikum semua .
Dah berbulan kan tak update blog ?
dh brsawang , beranai2 semua nya .
tah ade angin ape tah aku nie . tetibe je nak update . 

let straight to the point 
tajuk entry kali nie memang dh ketinggalan sgt lah 
even baru semalam habes rayee .
entry ni titled 
''RAYA AKU 2011''
aku rase still blum terlmbt utk tulis entry nie .
padahal dh sebulan lepass !
adoiiiiiiiiiiiiiii!

raya tahun ni macam tk brape best lah
sebab nye pun aku kurang pasti .
theme baju tahun nie same dgn tahun lepas .
CHOCLATE yawwwww!

nk tenok gamba tak ?
jap jap jap .
 ni aku with ma kakak :))

 nie adam comelllll

 maket mate weyhhhhh
 senyum tak perlu kata apa apa
 comell nye lah , anak sape nie . #ohperasandoee

tu jeh gamba yg best , 
nak tengok lg , pi ah serbu efbee aku yee .

sampai sini jeh aku nak taep .
penat doee tangan nieppp .
kay bye , assalamualaikum .

PEACE YAWWW !


TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

SPORT'S DAY :))

0 bercerewet
ASSALAMUALAIKUM
Sehad ta ? kalau ta sehad pi makan ubat .
dah lame ta buad entry kan ?
berzaman aku na buad tp broadband nye tak berbayor ,
sebab tu lah aku lame ta buad entry .
entry hari nie pasal
SPORT'S DAY .
hari nie , sekolah aku ada buad sukan ,
tapi aku ta masuk pape pung .
hmm , aku melepak je dengan membe-2 aku.
pastu kamii memain snap-2 pic la .
na tengok ta ?
  
left : nina , ira  and peja .

kak norli , kak timen and kak tyra .

ni lah aku .
nina dgn peja .

baju ezan cam cleaner hospital .
anis dengan najla ezain .hee comell :)
aku suka gamba niey .
last pic .

sukan er best la jugak . 
tapi satu je yg aku bnci .
padang nye bukan nye padang ,
macam sawah je .
orang jawe cakap ,
''JEMEK''

yuckss , lumpur merata tempat .
macam pakai stokin pun ade .

tahun nie firqah MUAZ dapat no.dua .
HAMZAH no . 1 .
 okay lah tuw . dah lah , aku malas nak tayep panjang2 .
thats allz .

ILOVEUALLZ <3 .
WASSALAM ,

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

I LOVE YOU BANGET !

0 bercerewet
\ASSALAMUALAIKUM/
Heyya semua , how are u ?
sehad ta ?
hari ni aku nak tulis pasal my beloved sis ,
kenal tak sape ?
kalau tak kenal ,
nah ! tengok gamba dye ,


Name dye ,
   AINAA SYAHIRAH ADNAN
cumel kan dye ,
tengok lah adek dye sape ?
(pasan doh)
p/s:sis , i love u 4eva ,
until when when ,!

dye akak angkat aq yg kedua ,
yg 1st mase sekola rendah ,

dah lah aku dah tak ade bende nak ditaip ,
I have to go now ,
thats all for today ,

k babai .
\ASSALAMUALAIKUM/

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

COMEL SANGAT !

0 bercerewet
\ASSALAMUALAIKUM/
Hye , today, aku akan tulis entry
entitled
''COMEL SANGAT''

nak tau tak ape yg comel ,
yang comel tu sebenanye ,
DOMO 
dengan
DANBO ,

sape setuju diorg ni comel ,
angkat tangan macam saye !

HAHAHA !
nak tengok tak gamba diorg , jap eh .
 ni domo tengah minom ,
 domo naik moto merempit ,
  

oke dah dah , 
DANBO pulak
 danbo curik cam saye !
 iloveu danbo

nyummmmmm ,,


ha tu lah domo dgn danbo , 
<tah pape tah entry aku kali nie>
soo kiddie kan ?
oke lah , tu je entry aku kali nie ,
entry bebudak nie tak payah taip panjang sangat ,
that's all for today ,

k babai .
iloveu readers !
\ASSALAMUALAIKUM/
 

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

KENALI AKU YEA !

0 bercerewet
\ASSALAMUALAIKUM/
hye semua , apa khaba ?
hari nie aku datang untok tulis entry yang bertajuk
--KENALI AKU--

Hari ni aku will cakap pape pun pasal aku ,
firstly ,
NAMA : zamatul assiqin binti zainalizam
ORANG PAGGIL AKU:Jem , Jemat ,Zamatul
TARIKH LAHER:15 / 09 /1998
AKU TINGGAL;Uma aku lahh
SEKOLA AKU:SAM Tanjong Karang
ADEK BADEK AKU:4 Orang \tak payah tau nama/

kalau nak cari aku , 
cari kat fb : ZAMATUL ASSIQIN
blog aku ada jugak ,
kalau nak tau lagi pasal aku , juz tanye okay ?

nak nombo phone aku ?
bole , bole belah ahhh .
tu je kan yg penting ,
lau nak tau lg ,tanye je okay ?

oke lahh ,
BABAI .
\ASSALAMUALAIKUM/
   

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D