JEMAT SAID!
17/12/2011:Hai korang . Cuti sekolah yang beryberybery boringgg . Lulzzzz !
Dear Diary , ZA .: Hello 2012 :)

Hello 2012 :)

Assalamualaikum Kauorang !
Aku tak tahu angin apa yang datang tiba-2 Suruh aku update blog nie .
Lepas masak , aku hambek aku punya laptop lepastu capai aku punya
broadband , then bukak google and and and ahh seterusnya lahh .

Okay okay :) Let straight to the point . Whoaaa . Serious banyak gila 
memory aku tahun nie . Sayang nak tinggalkan 2011 ni . Tapi aku 
terima dengan redha bahawa 2011 akan meninggalkan kita . Ceewwahh !

Haha ! Next year aku masuk 14 tahun . Hee~ 14 tahun je kot . So ,
aku ada azam untuk 2012 nie . Selama nie aku tak ada azam pun .
Hahah ! Jangan jadi macam aku , semua orang sibuk nak ada macam-2
azam , tapi aku hampehhh . Heee .

Senarai Azam Aku 2012 :

1 - Menjadi anak yang lebih baik . InsyaAllah .
2 - Belajar bersungguh sungguh sungguh .
3 - Kurangkan beronline di Facebook .

Aku rasa tu je kot . Tapi aku rasa yang number tiga tuh aku tak boleh nak
buat lah . Aku tak boleh berenggang dengan laptop serta broadband aku .
Apa azam kauorang pulak ? Okayy , aku akhiri entry ini dengan gambar aku
yang tak comel momel macam kauorang tuh . Assalamualaikum .



TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

No comments:

Post a Comment