JEMAT SAID!
17/12/2011:Hai korang . Cuti sekolah yang beryberybery boringgg . Lulzzzz !
Dear Diary , ZA .: BIKIN CUAK OWNER !

BIKIN CUAK OWNER !

\ASSALAMUALAIKUM/

hye semua , sihat tak ? lama tk tulis entry baru kan ?
asyik sebok nak edit blog saje ,

entry aku hari ni
' BIKIN CUAK OWNER !'

dua minggu lepas , blog aku langsong tak bole sign in ,
aku dah cuba . cuba and cuba 
banyak kali ,
aku pun lama lama dah nak give up la ,
aku dah nak padam blog tuh ,
tapi aka aku kata
''tak payah lah padam dulu''
aku pun ikot je la cakap dia ,
aku ada denga jugk yg ade yg kata
kalau nak sign in blogger kene gune 

_gmail_

aku pun pelik la , 
takkan dah buat blog baru nak cakap ,
ishh , konpius aku ,

dah lahhh ,
malass aku nak aip memanjang ,
dah lah tak sehad ,
macam dah sehad sgt je nak taip bebanyak tok kaurang ,
oke lahh ,



BABAI .
\ASSALAMUALAIKUM/

 
 

TENGS SEBAB DENGAR SAYA BERCEREWET :D

No comments:

Post a Comment